WordPress Website

Responsive WordPress thema´s


SEA en SEO

Google Adwords en Natuurlijke Vindbaarheid in Google

 • Ik sta niet op de eerste pagina of ik zie mijn advertenties niet?
  Op de eerste pagina zichtbaar zijn is geen garantie. Wij proberen u wel zo hoog mogelijk vindbaar te maken. Het duurt voor de natuurlijke vindbaarheid soms maanden voor u bovenaan staat. Het hangt natuurlijk ook af van concurrenten, de relevantie van uw pagina’s en of uw website technisch goed in elkaar zit. Adverteert u via Google Adwords dan kan de CPC (Kosten per klik) te laag zijn of uw budget kan al verbruikt zijn. Of uw advertenties zijn niet relevant genoeg voor de zoekopdracht.
 • Is Google Adwords iets voor mijn bedrijf?
  Bent u op zoek naar relevante bezoekers op uw website dan is Google Adwords iets voor u. Bezoekers die op zoek zijn naar een bepaald product of dienst komen via trefwoorden bij u op de website. Heeft u dan een relevante pagina dan is de kans groot dat deze bezoekers overgaan tot een conversie. Natuurlijk is het mogelijk om uw vragen betreffende dit onderwerp nader te bespreken. Neem hiervoor contact met ons op.
 • Wat betaal ik voor Google Adwords?
  U betaald voor Google Adwords wat u wilt vanaf het minimale bedrag van € 150,00. U betaald deze kosten vooraf. Betaald u niet of op tijd dan wordt uw campagne onderbroken. Wij hanteren het bedrag van € 150,00 om resultaat voor u te boeken. laat u niet verleiden door bedrijven die minder van u vragen want de kosten voor de relevante zoekwoorden zijn vaak hoger en zullen u weinig rendement opleveren. Verder betaald u maandelijks de beheerderskosten vanaf € 50,00 
 • Hoe stop ik mijn Adwordscampagne?
  Wij werken niet met langdurige contracten. Na 3 maanden kunt u kosteloos stoppen met Google Adwords. De eerste 3 maanden zijn nodig om uw campagne op te starten en een goede CTR te krijgen. Wilt u na 3 maanden stoppen dan is een mail sturen voldoende om uw campagne stop te zetten.

Service

Extra diensten

 • Ik heb geen goeie teksten voor mijn website wat nu?
  U kunt bij Dorff Design gebruik maken van de optie om een ervaren SEO Copywriter in te schakelen voor uw teksten.U kunt dan rekenen op professionele teksten die de vindbaarheid in Google zullen verbeteren. De kosten per 5 paginas zijn € 150,00.
 • Ik heb geen goede fotos voor mijn website wat nu?
  U kunt gebruik maken van 1 van de vele fotobibliotheken op het internet. Of u kunt altijd nog Dorff Design inhuren. Wij maken dan de fotos die u nodig heeft voor de website. Mocht u klant zijn van Dorff Design dan krijgt u natuurlijk een speciale prijs.
 • Zijn er nog andere WordPressthemas waar ik uit kan kiezen?
  Ja er zijn voldoende templates waar u uit kan kiezen. Er wordt dan wel een meerprijs gehanteerd aangezien een ander thema vaak extra werk met zich meebrengt, maar in principe kunnen we met elk WordPress thema overweg. Wilt u weten waar u kunt kijken naar beschikbare thema’s neemt u dan even contact met ons op.
 • Hoe maak ik een backup?
  Het is uw eigen verantwoordelijkheid om een kopie van uw website te maken en deze te bewaren op een voor u makkelijk bereikbare plek. Mocht er door een onvoorziene omstandigheid een storing onstaan op de server dan is het mogelijk dat u uw website beschadigd, heeft u een backup gemaakt dan staat uw website binnen no-time weer online. U kunt een backup maken door in te loggen via de FTP. Vraagt u hier voor de FTP gegevens bij Dorff Design op. U ziet daar een map backup staan. Daar kunt u de bestanden downloaden naar uw eigen harde schijf. Ook kunt u inloggen in de C-Panel vna uw account. U kunt daar de website backuppen. Als u dit heeft gedaan moet u het bestand opzoeken en deze vervolgens downloaden naar uw eigen harde schijf. Mocht u geen tijd hebben om dit zelf bij te houden dan kunt u het all-in pakket van Dorff Design aanschaffen. U plugins worden dan voor u bijgehouden en er wordt dan wekelijks een backup voor u gemaakt.
 • Plug-ins wat zijn dit en wat moet ik hiervoor doen om ze te installeren?
  Dit zijn handige tools om uw website te ondersteunen met verschillende functionaliteiten. Van tijd tot tijd worden deze plugins geüpdatet het is uw eigen verantwoordelijkheid om deze bij te werken. Werkt u de plug-ins niet bij dan kunt u last krijgen van spammers of hackers. Deze kunnen eventueel uw website overnemen of gebruiken om mailberichten door te sturen. U website wordt dan offline gehaald tot het probleem is verholpen. U kunt plug-ins installeren via het plug-in menu. Vraagt u hier voor de FTP gegevens bij Dorff Design op. Mocht u geen tijd hebben om dit zelf bij te houden dan kunt u het all-in pakket van Dorff Design aanschaffen. U plugins worden dan voor u bijgehouden en er wordt dan wekelijks een backup voor u gemaakt.