Een aantal redenen waarom Google Adwords interessant kan zijn voor uw bedrijf.
1. Google Adwords campagne op Maat
U kunt zelf bepalen wat uw campagne doelstellingen zijn. U kunt zelf bepalen waar en aan wie uw advertenties vertoond worden. Dit kan in een bepaalde straal van uw locatie, in uw provincie of gemeente, in Nederland of misschien wereldwijd? Met onze ervaring geven wij u het beste advies om uw campagne compleet naar uw wensen in te richten.
2. Relevante bezoekers op uw website
Wij zorgen ervoor dat de bezoekers die op uw website komen al op zoek zijn naar de producten en diensten die uw onderneming aanbiedt. Wat een bezoeker daarna doet is natuurlijk niet te voorspellen. Het voordeel is wel dat u gevonden wordt door potentiële klanten die de moeite nemen om informatie over uw product of dienst te vinden en die gericht zijn op het maken van een conversie. Dit doen we door gebruik te maken van duidelijke Call to Actions zoals “Koop nu” of “de Laagste prijs” of “Beste Deals”. Daarom is het van belang dat uw bedrijf goed vindbaar is. Er is voor elk bedrijf wel concurrentie en met de juiste Google Adwords campagne en website kunt u uw omzet vergroten.
3. Google Adwords campagne binnen 24 uur
Wilt u ook snel beginnen met meer relevante bezoekers naar uw website te halen dan kunt u erop rekenen dat binnen 24 uur na ondertekening uw campagne online staat. Vanaf dat moment zult u via uw Google Analytics statistieken kunnen bijhouden dat uw bezoekers aantallen zullen stijgen. Wij zullen voor u tevens doelen installeren zodat u ook het aantal conversies zelf kan bijhouden. Verder kunt u ook zien hoeveel bezoekers de website hebben bezocht of hoeveel mensen een aankoop of aanvraag hebben gedaan.
4. Waarom via Google
Bij Dorff Design adverteert u niet alleen via Google. Google heeft namelijk een zoeknetwerk die 95% van alle zoekopdrachten wereldwijd omvat. Er zijn meerdere zoekpartners die hun websites ter beschikking stellen om uw advertenties te kunnen plaatsen.
Voorbeelden van websites die behoren tot het zoeknetwerk zijn onder andere producten van Google zelf, zoals Google Maps, Shopping, Nieuws etc. maar ook Telegraaf.nl, Nu.nl, Marktplaats.nl. zijn zoekpartners en dus plaatsen waar uw advertentie kan verschijnen.
5. Kosten besparend
Dorff Design is gericht om de prijs van uw clicks zo laag mogelijk te houden. Dit doen wij door uw CTR te verbeteren. Hoe hoger de kwaliteit van uw advertentie en website des te lager de clickprijs. Dit geld ook voor de zoekwoorden. Zo voorkomen wij onnodige clicks en zal dit kostenbesparend werken. Ook werken wij veel met negatieve zoekwoorden. Als u bijvoorbeeld een schoenenwinkel of webshop heeft die geen kinderschoenen verkoopt zullen wij dit uitgebreid opnemen in de lijst zodat uw advertenties niet getoond worden aan bezoekers die naar kinderschoenen op zoek zijn.