Welkom! Wij danken u voor uw interesse in Dorff Design

Betaalbare zakelijke websites gemaakt met WordPress. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om zelf paginas aan te maken of te wijzigen.
SEA (Search Engine Advertising) Direct vindbaar door relevante bezoekers die interesse hebben in uw producten of diensten
SEO (Search Engine Optimization) Wij brengen uw bestaande website hoger in Google. U wilt toch ook gevonden worden met uw website?
Graphic Design Heeft u drukwerk of printwerknodig? Wij hebben jarenlange ervaring met Huisstijlen, Flyers, Posters, Visitekaartjes etc.

 
Laatste nieuws

   

  Een betaalbare website bestellen voor iedereen.

  Met WordPress kan uw website snel live zijn. Met goede voorbereiding en duidelijke wensen (teksten, afbeeldingen) zijn enkele (werk)dagen voldoende om uw website te realiseren. Wij hanteren wij een levertijd van 2 à 3 weken. We maken de websites op volgorde van binnenkomst. Is uw website complex, dan duurt het een paar dagen langer voordat de website online staat.

  Heeft u wat later gereageerd op de aanbieding, maakt u zich geen zorgen, want we helpen u met uw website, mits binnen de beperkte geldigheidsduur.

  Al onze thema’s zijn responsive, dus toegankelijk voor desktop, tablet en smartphone.

  Heeft u een keuze gemaakt dan kunt u gebruik maken van de grote verscheidenheid van de door ons uitgezochte top thema’s. Uiteraard moet u zelf de bijbehorende foto’s, teksten en logo’s aanleveren.

  Bekijk eerst ons aanbod van beschikbare templates. Het is natuurlijk ook mogelijk om elders een WordPress template uit te zoeken. Er wordt dan aan de hand van de complexiteit van het thema een prijs afgesproken. Heeft u een keuze gemaakt welke template u het liefste wilt gaan gebruiken vul dan hier het bestelformulier in.

  Bekijk hier de beschikbare Thema’s

  Bekijk hier een gedeelte van onze Portfolio


  Van je klanten moet je het hebben.
  • Als je start als ondernemer, komt er van alles op je af. De wereld van websites en vooral websitebouwers was mij totaal vreemd. Teveel keus, weinig transparante vergelijkingsmogelijkheden… dus redelijk verdwaald in de wereld van websites probeerde ik Dorff Design. En soms.. soms heb je werelds geluk! www.zorgeven.nl is ontstaan met behulp van Brian. Vriendelijk, snelle service, doortastend en een resultaat waar ik trots op ben. Met mijn website bij Dorffdesign was de start van het succes van ZorgEven een feit. Brian bedankt!!

   –Kirsten van Hall, www.zorgeven.nl

  • Top! Bedankt voor je snelle acties. Dorff Design heeft voor mijn nieuwe restaurant een complete website gemaakt. Mijn restaurant loopt momenteel erg goed en de reserveringen stromen binnen. Bedankt voor de service en het geduld. Dorff Design is een echte aanrader voor elke ondernemer.–Jeroen Sportel, Vive la Vie Groningen

  • Ik had helemaal geen verstand van Websites en Internet marketing. Ik wist gelukkig wel dat ik er 1 nodig had om mijn vakantiewoning in het buitenland te verhuren. Dankzij Dorff Design wordt mijn site goed gevonden en is mijn vakantiewoning het hele jaar door verhuurd. Mijn dank is groot! Ga zo door. –Umeme Kensmil, Huren in Paramaribo

  • Nou , dat is toch nog vlot gegaan zeg, superleuk. Ik had niet verwacht dat het zo een succes zou worden. Dankzij Dorff Design weet ik nu hoe ik met WordPress kan werken.–Karin de Smale, Pienter Projects

  • Ik ben heel tevreden. Dank je wel voor de mooie site!
   Mocht ik nog vragen hebben laat ik het weten. Als er iemand in mijn omgeving een site wil dan stuur ik ze door naar jou.–Susan van Vught-Robben, All eyes on you Extensions