Displaynetwerk Almere

Adverteren in het Google Displaynetwerk

Wilt u gaan adverteren met het Google Displaynetwerk dan kan Dorff Design het fullservice online marketing bureau in Almere u hiermee helpen. Als u gaat adverteren met het  Google Displaynetwerk Almere dan kunt u mensen bereiken terwijl ze aan het surfen zijn op hun favoriete website, of als ze hun favoriete YouTube-video bekijken, hun Gmail-account checken of mobiele apparaten en apps gebruiken. Met het  displaynetwerk kunt u grote groepen mensen uit uw doelgroep bereiken. Met Google Displaynetwerk kunt u gemakkelijk de juiste doelgroep te vinden. Door middel van de targeting kunt u uw displayadvertentie op de juiste plaats en het juiste moment strategisch weergeven aan potentiële klanten.

Adverteren met afbeeldingen

Dorff Design het fullservice online marketing bureau in Almere biedt u de mogelijkheid om gebruikers aan te spreken met aantrekkelijke advertentie-indelingen. Een aantal indelingen zijn:

  • Responsieve display-advertenties.
  • Geüploade beeldadvertenties.
  • Engagement-advertenties.
  • Gmail-advertenties.

U kunt mensen ook herinneren aan de producten en services waarin ze geïnteresseerd zijn, bijvoorbeeld door middel van remarketing gericht op gebruikers die uw website al eerder hebben bezocht. U kunt ze dan d.m.v. een display/tekst advertentie uw product of dienst wederom onder de aandacht brengen. Heeft u interesse in onze diensten neemt u dan nu vrijblijvend contact met ons op!