Web Development Services

SEO Specialist Almere

Bekijk de beste SEO Optimalisatie tips om hoger in Google met uw website te komen en krijg meer conversies, winst en kostenbesparing.

Natuurlijk wil je de organische zoekresultaten in Google verbeteren. Iedereen wilt natuurlijk graag dat zijn website bovenaan staat zodat zijn diensten of producten goed gevonden worden. Er zijn inmiddels zoveel websites online dat het bijna onmogelijk is om helemaal bovenaan te staan. Er zijn minstens 200 rankingsfactoren waar Google rekening mee houdt. Dorff Design is een betaalbare SEO Specialist Almere die u hiermee kan helpen. Wilt u het liever zelf doen? Geen probleem ik  zal de belangrijkste rankingfactoren voor je toelichten die het snelste resultaat leveren. Heeft u hierna nog vragen aarzel dan niet en neem kosteloos en vrijblijvend contact met mij op.

Content

Zonder een goede content zal Google je een lage ranking geven. Het is erg belangrijk om zoekwoorden te gebruiken waar je op gevonden wilt worden. Om de beste zoekwoorden te vinden zijn er diverse zoekwoordenplanners.

Techniek

Als de website technisch niet in orde is zal je niet of moeilijk gevonden. Google stuurt namelijk wekelijks zoekmachine robots op je website af die controleren of je website voldoet aan de norm.

Off-Site

Aan de hand van backlinks bepaalt Google hoe belangrijk je website is. Een backlink is een link die naar jou website verwijst.  Maar ook een share, like en exposure op social media hebben invloed op een betere ranking.

  • Een veilige en toegankelijke website     
  • Paginasnelheid
  • Mobiele vriendelijkheid
  • Domein Leeftijd, URL en autoriteit
  • Geoptimaliseerde inhoud
  • Technische SEO
  • Gebruikerservaring 
  • Links
  • Sociale signalen
  • Echte bedrijfsinformatie

Wil je snel hoger in Google komen dan kan je met deze punten binnen enkele weken gaan stijgen met de website. Uitgebreide informatie over de punten is overal te Googlen. Wil je weten wat er precies mis is aan je eigen website stuur mij dan een berichtje. Dan maak ik een vrijblijvende SEO Analyse op maat. We bieden onze klanten een kwalitatief hoogwaardig en betaalbaar pakket. Laat de rest aan ons over, want Dorff Design is een Google gecertificeerde zoekmachinespecialist. Wilt je meer weten hoe wij kunnen helpen? Of wil je vervolgens gebruik maken van een SEO Specialist Almere neem dan nu vrijblijvend contact met ons op.

83%

Organic Traffic - Increase

42%

Bounce Rate - Decrease

38%

Average Visit Duration - Increase

21%

Pages Per Session - Increase

Zoekwoorden Analyse

Een van de belangrijkste SEO-elementen zijn de zoekwoorden. Laat ons team de beste strategie bepalen voor al uw activiteiten om uw positie in zoekmachines en organisch verkeer te verbeteren.

Activiteiten Rapport

We bieden een gedetailleerd rapport van de SEO-prestatiebeoordeling van uw website, evenals gegevens over uw verkeer, belangrijkste verwijzende zoekwoorden en een volledige uitleg van uw zoekmachineactiviteit.

Onze laatste projecten

Vertel ons over uw project

Wij helpen u met passie uw bedrijf groeien

Ons team van professionele SEO-experts zijn uw perfecte partner voor een succesvol zakelijk partnerschap.

Klanten reviews

Bekijk alle reviews