Linkbuilding Almere

 

Verbeter uw positie in de zoekresultaten

Steeds meer ondernemers begrijpen dat er niet aan te ontkomen valt om ¨iets¨ met zoekmachine optimalisatie te doen. En als zij googelen naar wat één van de meest belangrijke factoren is in het algoritme van Google, dan komen zij al snel uit bij het aantal links dat naar een website verwijst, en de kwaliteit van die links. En hoe zorg je precies dat je links krijgt naar jouw website om zo beter te ranken in Google? Daarop is het antwoord: linkbuilding.

Waarom Linkbuilding?

Linkbuilding is het plaatsen van backlinks naar uw eigen website of pagina. Google zal uw eigen pagina dan hoger waarderen dan een pagina die geen linkbuilding toepast. U zult dus een betere ranking krijgen.

Linkbuilding strategie

Behalve het schrijven en plaatsen van kwalitatieve artikelen zorgen wij ook voor relevante zoekwoorden op uw website. Dit in combinatie met linkbuilding zorgen wij voor een onmindelijke verbeterde zichtbaarheid.

Rapportage

Aan de hand van onze uitgebreide rapportages ziet u onmiddellijk de invloed van het gebruik van onze linkbuilding Almere strategie. Heeft u aan de hand hiervan vragen dan staan wij altijd telefonisch voor u klaar.

| Binnen 8 weken hoger in Google     

| Zoekwoordenanalyse

| Plaatsen van sterke artikelen(Blogs)

| Rapportage

| verwijderen van uw Toxic backlinks

| Koppelen van uw WebmasterTools

Wat is Linkbuilding?

Linkbuilding is de kunst van jouw website vermeld krijgen op andere websites, mét een link. Deze link is bij voorkeur een ¨do-follow¨ link. Dat wil zeggen dat de website aangeeft dat ze jouw website vertrouwen, door een stukje code (een ¨rel tag¨) te plaatsen in de HTML van de link. Google ziet dit als een signaal dat jouw website het verdient om gevonden te worden door gebruikers van Google; als je website maar veel en vooral ook kwalitatief goede links naar zich heeft wijzen.

Is linkbuilding Anno 2020 nog relevant?

In de vroege dagen van Google waren links één van de weinige manieren waarmee Google kon bepalen welke websites belangrijk waren en welke niet. Tegenwoordig heeft Google meer trucjes achter de hand om in te schatten hoe hoog een website in de zoekresultaten verdient te staan. Met de recente BERT update, bijvoorbeeld, heeft Google nóg een krachtig middel in handen om de teksten op jouw website ook daadwerkelijk te lezen en te begrijpen.

Dit maakt dat links een iets minder belangrijke rol innemen in het Google algoritme. Maar ook anno 2020 zijn links één van de meer dan 300 factoren waarmee het algoritme de volgorde van de zoekresultaten bepaalt. En links staan zeker in de top 5 van belangrijkste factoren, ook nu nog.

Linkbuilding Almere: waarom kiezen voor een lokaal kantoor?

De ¨Linkbuilding Almere¨ service van Dorff Design biedt een oplossing voor ondernemers uit de stad Almere en omgeving om linkbuilding uit te besteden.

Het heeft voor lokale ondernemers een groot voordeel om ook te kiezen voor een lokale partner.

Omdat het belangrijk is dat links een zo groot mogelijke relevantie hebben, heeft het voor lokale bedrijven zin om ook vooral lokale links aan te trekken. Dan is het een slimme zet om te kiezen voor een kantoor dat bedrijven en media uit de stad en de omgeving ook goed kent.

Natuurlijk weten wij ook van wanten wat betreft non-local SEO, en kunnen wij evengoed linkbuilden voor bedrijven die een bredere horizon hebben dan Almere alleen. Maar wie zijn bedrijf lokaal in Almere op de kaart wil zetten, is bij Dorff Design zonder twijfel aan het juiste adres.

83%

Organic Traffic - Increase

42%

Bounce Rate - Decrease

38%

Average Visit Duration - Increase

21%

Pages Per Session - Increase

Zoekwoorden Analyse

Een van de belangrijkste SEO-elementen zijn de zoekwoorden. Laat ons team de beste strategie bepalen voor al uw activiteiten om uw positie in zoekmachines en organisch verkeer te verbeteren.

Activiteiten Rapport

We bieden een gedetailleerd rapport van de SEO-prestatiebeoordeling van uw website, evenals gegevens over uw verkeer, belangrijkste verwijzende zoekwoorden en een volledige uitleg van uw zoekmachineactiviteit.

Onze laatste projecten

Vertel ons over uw project

Wij helpen u met passie uw bedrijf groeien

Ons team van professionele SEO-experts zijn uw perfecte partner voor een succesvol zakelijk partnerschap.

Klanten reviews

Bekijk alle reviews