B&O Verhuisservice heeft jarenlange ervaring in verhuizingen. Wij bieden voor zowel zakelijke als particuliere klanten de beste verhuisservice. Ons uitgangspunt is kwaliteit.

Ons doel is om u het perfecte vakantiehuis aan te bieden voor een betaalbare prijs en een onvergetelijke vakantie in Suriname.

Bistro Vive la Vie is een culinair adres in het stadshart van Groningen. Bij Vive la Vie geniet u van ambachtelijk bereid, verfijnd eten en goede wijnen in een relaxte, ongedwongen sfeer.

Het is elke dag heerlijk wakker worden met mooie wenkbrauwen, een perfecte eyeliner en lippen. Permanent Make Up is voor iedereen geschikt en niet alleen voor vrouwen maar ook voor mannen.

Het doel was om een website op te zetten om meer informatie te geven aan de bezoekers betreffende het Benefietconcert voor Sikkelcelziekte. Tevens is er een donatie module en betaalmodule in de website verwerkt.

De website past een slimme SEO strategie toe om online klanten via Long Tail zoektermen relevante paginas te tonen.

Suriplaza is een informatieve website waar men ter plaatse kan zoeken naar de hotspots in de omgeving. Ook voor ondernemers is het mogelijk om te adverteren of hun eigen listings in beheer te houden.

MentoCure is een bedrijf gespecialiseerd in mentorschap, bewindvoering en curatele en heeft ruim 25 jaar ervaring binnen de zorg- en dienstverlening.

Outdoor Geldrop is ontstaan vanuit een initiatief van jonge (spring)ruiters die gezamenlijk een spectaculair nationaal concours wilde neerzetten, wat tevens de ruimte biedt om amateurs en ruiters met jonge paarden ervaring op te laten doen.

Haar & Beautystudio Allure, een allround bedrijf voor haar- & huidverbetering!