Email Marketing

E-mail Marketing Almere

We maken op maat gemaakte marketingcampagnes voor elk segment van uw doelgroep om te helpen bij het adverteren van producten en services om nieuwe klanten efficiënt en effectief te betrekken.

E-mailmarketing biedt een effectieve verbinding met uw doelgroep en geeft u het beste rendement op uw investering. Neem contact op met uw huidige en potentiële klanten en houd ze op de hoogte van de nieuwste deals en nieuws van uw bedrijf.

Marketeers zijn het erover eens dat e-mail een sleutel tot succes is, met name voor ROI en het ontwikkelen van langdurige, winstgevende relaties. Een gepersonaliseerde, gesegmenteerde en gerichte e-mailmarketingcampagne is belangrijk voor naamsbekendheid en conversie.

Onze experts gebruiken tools, strategie, implementatie en volgen de nieuwste technieken om de best mogelijke merkbetrokkenheid te bereiken.
Wij kunnen zorgen voor een complete e-mailmarketingstrategie, van sjabloonontwerp tot tracking en rapportage.

De beste E-mailmarketing strategie

Ons team zal de beste strategie ontwikkelen om de gedefinieerde doelgroepen aan te trekken en hun informatiebehoeften vast te stellen.

E-mail Marketing Campaigns

Ons team staat klaar om met e-mailsjablonen een communicatiemiddel voor uw publiek te versturen, evenals uw e-mail marketingcampagne te beheren om tot dramatische verschuivingen in uw verkoop en winstgevendheid te leiden.

Email Template Design

Wij maken gebruik van e-mailtemplates van Mailchimp. Mocht u hierin een aanpassing willen dan is dit mogelijk.

Tracking & Rapporten

Ontvang gedetailleerde rapporten over de belangrijkste aspecten van uw campagne, zoals wie uw e-mail opent en doorklikt naar uw site, waar ze hebben geklikt en wie heeft geconverteerd.

Wij ontzorgen u helemaal, van individueel afgestemde inhoud tot end-to-end e-mailcampagnes.

Onze projecten

Vergroot uw online aanwezigheid door onze e-mailmarketingservices te kiezen. Onze bekroonde formule combineert strategie, implementatie en tracking.

1

Actieve E-mail Campagnes

7

E-mail Template Design

1

E-mail Marketing Klanten

7

Tracking & Rapporten

Vertel ons over uw project

Met onze passie helpen wij uw bedrijf groeien.

Vergroot uw online aanwezigheid door voor onze e-mailmarketingservices te kiezen. Onze bekroonde formule gebruikt strategie, implementatie en tracking.