Google Shopping Almere

Google Shopping voor uw website toepassen?

Heeft u een webshop en wilt u graag meer conversies hebben dan is Google Shopping een campagne die u kan helpen. Dorff Design het fullservice online marketing bureau in Almere kan voor u een shopping campagne maken en beheren.

Google Shopping advertenties zijn veel opvallender dan tekstadvertenties in Google. Mocht een gebruiker bijvoorbeeld op zoek zijn naar een smartwatch dan worden meteen in Google een aantal smartwatches vertoon. Ze tonen gebruikers een foto van het product, met een titel, prijs, winkelnaam en meer.

Google Shopping

Deze Google Shopping advertenties vallen natuurlijk veel meer op en een gebruiker is sneller geneigd op zo een advertentie te klikken dan op een tekst advertentie in de honderden zoekresultaten onder aan de pagina.  Met een Google Shopping campagne kunt u uw webshop of winkel promoten, meer verkeer naar uw website of winkel genereren en relevantere leads vinden.

Heeft u ook interesse om Google Shopping Almere toe te gaan passen en meer conversies te krijgen? Neem dan vrijblijvend contact op met Dorff Design het fullservice online marketing bureau in Almere.