Online Marketing Almere Prijzen

SEO WEBSITE ANALYSE

€0

Eenmalig advies.

SEO Website Analyse
Laat ons gratis uw website analyseren. Wij analyseren uw website op gebruiksvriendelijkheid, structuur, technologie en optimalisatie voor zoekmachines. Aan de hand van de analyse kunt u zelf de aanpassingen verrichten om het maximale rendement uit uw website te halen. Hoe beter uw website is ingericht hoe meer u uit uw website kunt halen. Extra bezoekers en een betere ranking.

ZAKELIJKE WEBSITE

€49 pm

Ideaal voor Bloggers / Start-Ups / MKB- ers met een klein budget.

Wordpress Website

Een betaalbare website die voldoet aan alle Google vriendelijke richtlijnen en dit voor een vast bedrag per maand? Dit kan bij Dorff Design in Almere! U heeft geen hoge investeringskosten of technische kennis nodig. Wij ontzorgen u volledig. U betaald een eenmalig starttarief van €200,- en vervolgens maandelijks een bedrag van €49.  Uiteraard moet u zelf de bijbehorende foto’s, teksten en logo’s aanleveren. Heeft u geen foto’s of geschikte teksten dan kunnen wij gebruik maken van stockfoto’s en onze eigen SEO copywriters. Al onze thema’s zijn responsive, dus toegankelijk voor desktop, tablet en smartphone. Wij hebben een ruim aanbod van beschikbare templates. Het is natuurlijk ook mogelijk om elders een WordPress template uit te zoeken op eigen kosten. Er wordt dan aan de hand van de complexiteit van het thema een vaste prijs afgesproken. Wilt u een webshop of betalingsmodule op de website dan zijn de maandelijkse kosten €79,- ex btw. U kunt bij ons maandelijks opzeggen. Wilt u meer informatie hebben hierover neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

Domeinnaam en Hosting

Als u een website wilt opzetten heeft u een domeinnaam nodig. Tevens heeft u een ruimte nodig op een server om de website te kunnen uploaden dit noemen wij hosting. Wilt u gebruik maken van een .nl of .be extensie achter de domeinnaam dan zijn de kosten inbegrepen in het maandelijkse bedrag. Wilt u gebruik maken van een andere domeinextensie zoals. .org. shop. com dan kunnen hiervoor extra kosten voor worden berekend. Wij werken uitsluitend met onze eigen webserver om u de service te kunnen garanderen die u van ons gewend bent. Mocht u al een domeinnaam naam hebben dan kunnen wij deze kosteloos verhuizen naar onze service. U dient hiervoor een verhuis token aan te vragen bij uw hosting provider.

Wilt u graag een SSL (beveiligde) verbinding hebben voor uw domeinnaam https:// dan betaald  hiervoor het jaarlijkse bedrag van €100. Wilt u een webshop gaan beginnen dan raad ik u aan om dit meteen door ons te laten verzorgen,

10 E-mailadressen
U krijgt bij het account maximaal 10 e-mail adressen. Mocht u meer dan 10 e-mailadressen nodig hebben dan kunnen hiervoor extra kosten worden berekend.
XML Sitemap 
Een sitemap is een lijst van alle pagina’s die op uw website staan. Een zoekmachine kan de sitemap gebruiken om uw website makkelijk en snel te crawlen. Dit helpt zoekmachines de structuur van een website te bepalen en is een goede manier voor zoekmachines om nieuwe pagina’s te ontdekken.
Webmaster Tool Management
Webmasters Tools geeft de webmaster inzicht in de ‘gezondheid’ van hun website. Men kan bijvoorbeeld zien of de website goed geïndexeerd wordt, of er fouten op de website gevonden zijn en welke verbeteringen er mogelijk zijn. Voor SEO specialisten zijn de handigste functies terug te vinden onder het kopje ‘Zoekverkeer’. Hier kan men zien op welke zoekwoorden de website in Google scoort en op welke positie en welke interne en externe links er naar je website zijn. Onder het kopje ‘Google-index’ kan men nog terugvinden hoeveel pagina’s er geïndexeerd zijn.
Social Media 
Wij plaatsen voor u de koppeling naar diverse social mediakanalen zoals Facebook, Linkedin, Twitter etc.
Maandelijkse Analytics rapportage
Maandelijkse rapportage met hierin het aantal organische bezoekers, directe bezoekers, conversies en bouncepercentages.
24/7 E-mail Support

Wij staan altijd voor u klaar om uw e-mail te beantwoorden.

SEA OF SEO zoekmachineoptimalisatie

€350 pm

Kies dit pakket als u op zoek bent naar een SEO en SEA Specialist voor een betere vindbaarheid in Google en Betaalde Advertenties.

SEO Optimalisatie                    

Met SEO Almere kunt u de vindbaarheid verbeteren van uw website. Dit is binnen enkele weken al merkbaar. Als uw bedrijf afhankelijk is van vindbaar zijn op Google dan is investeren in de zichtbaarheid van uw website geen overbodige luxe. Wat kunt u verwachten bij een SEO Pakket?

Strategie & Pre-Launch Care

 • Installeren Tagmanager met Google Analytics en doelen instellen
 • Website toevoegen in Google Search Console
 • Google Analytics koppelen met Google Search Console
 • Website toevoegen aan Google Maps
 • XML Sitemap maken en Koppelen aan Search Console
 • Installeren facebookpixel
 • Zoekwoord Onderzoek & Implementatie
 • Zoekwoordanalyse/Concurrentenanalyse

 

Pagina optimalisatie

 • Logische site architectuur /structuur
 • Unieke titels voor elke pagina van de website maken
 • Unieke meta descriptie voor elke pagina
 • Optimaliseren van H titels (Heading tags)
 • Alt Tags voor afbeeldingen toevoegen
 • Interne website links maken
 • Content analyse

 

Buiten Pagina Optimalisatie

 • Kwalitatieve backlinks maken
 • Linkbuilding
 • Blogs schrijven
 • Concurrentenanalyse
 • Website Audit en errors bijhouden
 • Maandelijkse rapportages

 

Mocht het nodig zijn dan zullen er ook extra landingspaginas aangemaakt moeten worden voorzien van de juiste zoekwoorden waar men op gevonden wil worden. Het ontwikkelen van de extra pagina's inclusief (SEO vriendelijke) teksten kost 100,- euro ex btw. per pagina. Opzet kosten voor de Strategie & Pre-Launch Care en de Pagina optimalisatie bedragen 500 euro. Dit is een eenmalig bedrag. Voor de maandelijkse kosten gaan wij met de buitenpagina optimalisatie aan de slag. De maandelijkse kosten voor SEO of Online Marketing zijn 350 euro per maand. 

PPC Pay Per Click Management
Onze campagnestrategieën zijn ontworpen om aan de behoeften van onze klanten en hun marktomstandigheden te voldoen. We bieden up-to-date, Pay Per Click-diensten met: betaalde zoekadvertenties, videoadvertenties, display-advertenties, PPC-remarketing en social advertenties. We leveren resultaten die onze klanten helpen hun zakelijke doelstellingen te bereiken. We beheren de accounts van onze klanten dagelijks en controleren biedprijzen en budgetten om ervoor te zorgen dat we de ROI maximaliseren.
Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachineoptimalisatie is fundamenteel voor succes. Onze SEO-strategieën zullen uw site een hogere ranking in de zoekresultaten opleveren. We bieden een volledig SEO-zoekwoordrangschikkingsrapport en geïndexeerde pagina-informatie. Ons klantgerichte team verbetert uw verkeersstroom en verhoogt de verkoop van uw webactiviteiten

Wekelijkse Analytics rapportage

Wekelijkse rapportage met hierin het aantal organische bezoekers, directe bezoekers, conversies en bouncepercentages.

Telefonische klantenservice

Wij zijn telefonisch bereikbaar tijdens onze openingstijden voor al uw vragen.

Variabel PPC Budget
U bepaald zelf wat u wilt investeren in uw campagnes. Wij geven uw een advies om het maximale rendement uit uw campagne te halen. Onze diensten zijn maandelijks opzegbaar.

Alle genoemde prijzen zijn maandelijks en exclusief BTW