Webshop laten maken Almere

Webwinkel beginnen?

Wilt u een webshop laten maken Almere? Bij Dorff Design het fullservice online marketing bureau in Almere kunt u al vanaf €40 per maand exclusief btw een professionele webwinkel laten maken in Almere. Wij hebben geen langdurige contracten en u kunt deze maandelijks opzeggen. Wij werken met WordPress en u kunt zelf de website beheren aangezien u ook toegang tot het CMS krijgt. U krijgt een volledige werkende website opgeleverd voorzien van alle benodigde plugins. Mocht u zelf plugins willen toevoegen dan is dit mogelijk.

U dient zelf de producten/artikelen te plaatsen in de webshop. Wij zullen wel een aantal producten plaatsen ter voorbeeld.

Tevens zullen wij de website voor u optimaliseren zodat u de best mogelijke ranking zult krijgen in Google. Het enige wat u moet doen is het aanleveren van uw eigen teksten, foto’s en logo en wij maken voor u een complete zakelijke en professionele website op maat. Wij raden voor het gebruik van een webshop altijd aan om gebruik te maken van ons volledige Enterprise pakket. Deze is ideaal voor e-commerce bedrijven en MKB-bedrijven met als doel een groot publiek te bereiken met PPC campagnes. U wordt dan volledig ontzorgt op dit gebied en u kunt blijven doen waar u goed in bent!

Wilt u voor een betaalbare prijs een professionele webshop laten maken Almere? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!